Tag: LG

LG повеќе нема да произведува паметни телефони – ќе се насочи на електрични автомобили и вештачка интелигенција

Јужнокорејската технолошка компанија LG соопшти дека го згаснува своето производство на паметни телефони на светско ниво. Во соопштението на компанијата ...