Tag: Marketing

Извор: .thedrum.com

Автоматизација на креативноста: како човекот и вештачката интелигенција ќе работат заедно за да ја подобрат рекламната индустрија

Во потрагата да се разбере улогата на вештачката интелигенција во рекламирањето, The Drum, во соработка со Teads, објави нов документарец ...

Bring down the King

Game of Thrones. Можеби прашањето не е дали ја имате гледано оваа серија туку до која епизода/сезона сте стигнати. Оние ...

Page 1 of 4 1 2 4