Home » Tag Archives: office manager

Tag Archives: office manager

Футура 2/2 вработува Office manager

Маркетинг агенцијата Futura 2/2, за својата канцеларија во Скопје објавува оглас за вработување на Office Manager. Сите заинтересирани се охрабруваат да ги испратат своите CV-a на: jobs@futura.net.mk Крајниот рок за аплицирање е 28-ми септември.   Read More »

Агенцијата Футура 2/2 вработува Account Manager и Office Manager

Маркетинг агенцијата Футура 2/2 го проширува својот тим со двајца нови членови: ACCOUNT MANAGER Во потрага сме по искусен Account Manager со минимум 3 години работно искуство во адвертајзинг индустријата кој одлично го владее Microsoft Office пакетот со акцент на Excel и PowerPoint. OFFICE MANAGER Нашиот идеален кандидат е личност која ... Read More »

Футура 2/2 вработува Office manager

Маркетинг агенција Футура 2/2 вработува Office manager. Квалификации/способности Одлично познавање на англиски јазик. Одлични комуникациски способности Познавање на компјутерски програми (Word, Excel) Можност за извршување повеќе задачи истовремено Начин на пријавување Заинтересираните кандидати да ги испратат следните документи на jobs@futura.net.mk 1. CV 2. Понова фотографија Краен рок за пријавување е ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365