Home » Tag Archives: Walkers

Tag Archives: Walkers

Брендот Walkers ја тестира лојалноста на корисниците со „Choose or Lose“ кампања

Најновата кампања на брендот Walkers тестира дали се спремни луѓето да се откажат од познатите вкусови за да пробаат нешто ново Познатиот бренд за грицки Walkers започна кампања „Choose or lose!“ која го промовира изборот помеѓу класичните и новите вкусови. Купувачите за својот фаворит можат да гласаат со купување на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365