Home » Tag Archives: САД (page 3)

Tag Archives: САД

Американците најмногу веруваат на рекламите во печатени медиуми

Принт рекламите се најкредибилитна форма на платено медиа огласување кај популацијата од Северна Америка. Дури 63 проценти од жителите на САД одговориле дека најмногу веруваат на рекламите во дневен весник, покажа истражувањето на Nielsen спроведено врз 29,000 глобални потрошувачи чии резултати деновиве ги објави порталот Statista. Весниците “за влакно“ предничат ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365