Креативен импулс

Оваа реклама со историски референци ги охрабрува девојките да се спротистават на стереотипите и да градат кариера во науката

Во светот, низ историјата, многу жени дале безброј придонеси во науката, технологијата, инженерството и математиката. Сепак, сеуште е мал процентот...

Read more
Page 281 of 320 1 280 281 282 320