Медиуми

Euronews е забранет во Белорусија затоа што рекламите не се преведувале на белоруски или руски јазик

Белоруските власти забранија емитување на европската телевизија Euronews, што критичарите на Александар Лукашенко сметаат дека претставува цензура. „Министерството за информации...

Read more
Page 3 of 44 1 2 3 4 44