Тендери за рекламни услуги

Националниот демократки институт (NDI) објавува оглас за ангажирање на адвертајзинг и ПР агенции

Националниот демократски институт (НДИ) објави оглас за ангажирање на адвертајзинг и ПР агенции за претстојните активности и кампањи поврзани со...

Read more

Конкурс за финансирање проекти од областа на креативните индустрии за 2016 година

Министерството за култура го објави Годишниот конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата од областа на креативните индустрии за 2016...

Read more

Владата ќе реализира кампања за промоција на здравиот живот и значењето и влијанието на редовната и зголемена физичка активност

Владата на Република Македонија ќе реализира интегрирана маркетинг кампања за поттикнување на населението за водење севкупен здрав живот, како и...

Read more
Page 2 of 5 1 2 3 5