Home » Tag Archives: агенда

Tag Archives: агенда

NEM 2018: Регионот на Централна и Источна Европа е помеѓу водечките во конзумација на ТВ

Вториот ден од NEM 2018 година го стави регионот на Централна и Источна Европа на картата на ТВ индустријата – ова слободно можеме да го заклучиме откако ги слушавме панелистите и нивните податоци за овој дел од светот. Исто така, можевме да видиме како една содржина може да стане поголема ... Read More »

Агенда за клучниот медиски настан во регионот на Централна и Источна Европа – NEM 2018

Од 11 до 14 јуни во Дубровник, шестото издание на NEM носи интересни теми од суштинско значење за медиумската индустрија, со фокус на содржината која во последниве неколку години претрпе големи промени во однос на начинот на кој публиката ја доживува телевизијата. Со седум панели, осум презентации и повеќе од ... Read More »

Позната агендата за Sempl vol.15

Како што добро знаете на 28-ми и 29-ти Ноември годинава во Порторож, Словенија, по 15 пат ќе се оддржи SEMPL (Seminar on Media Trends) конференцијата, која годинава има Џејмс Бондовски слоган кој гласи “Lead or Let Die“, на која бројни агенции од регионов ќе се натпреваруваат во 6 категории. Во ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365