Home » Tag Archives: априори

Tag Archives: априори

Колку пари заработиле најголемите 10 македонски ПР агенции во 2016 година?

Маркетинг365 ги анализираше завршните биланси на најголемите и најактивни 10 македонски ПР агенции во Македонија (по азбучен ред подредени: Апра Портер Новели, Априори (x2), Вај Нот Комуникации, Елемент ПР, Идеа Лаб, Имиџ ПР, Навигаторс, Прогресива ПР и Медиа, Ханибиз и Чептер 4) и го доби податокот дека сите заедно во 2016 ... Read More »

Македонскиот ПР пазар е околу 2 милиони евра

Македонскиот ПР пазар се проценува на околу 2 милиони евра ако се земат во предвид финансиските резултати на македонските ПР агенции остварени во 2015 година. Анализирајќи ги приходите од завршните биланси на 9-те најголеми агенции чија кор дејност се ПР услуги (по азбучен ред: Апра Портер Новели, Априори, Why Not Комуникации, ... Read More »

ПР агенцијата Apriori Communications Македонија вработува лице за односи со јавноста

Агенцијата за односи со јавноста Apriori Communications Macedonia го проширува својот тим со нов вработен кој треба да ги исполнува следниве квалификации: Потребни квалификации: ∙ Универзитетска диплома ∙ Минимум 3 годишно работно искуство во ПР и маркетинг секторот ∙ Претходно работно искуство во иста или слична дејност ќе се смета за предност ... Read More »

Априори комуникации овој викенд го организираат PR ARENA International

ПР Арена, apriori

Еден од најголемите едукациски настани PR Arena Interantional наменет за студентите од 6-те земји од регионов (Македонија, БиХ, Словенија, Хрватска, Црна Гора и Србија), ќе се оддржи овој викенд (18-ти и 19-ти Октомври) во Сараево. Настанот е во организација на мрежата Априори Комуникации а целта е на студентите од регионов ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365