Tag: истражување на пазарот

Интервју со Сергеј Зафироски од Инсајдер ИД за преферираните маркети и најпознатите брендови во Македонија

Агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД, 5-та година по ред го спроведува истражувањето “Преферирани маркети според потрошувачите” и 2-ра ...

Интервју со Сергеј Зафироски, основач и генерален менаџер на агенцијата за истражување на пазарот и стратегиски маркетинг Insider ID

Денеска на Маркетинг365 имаме задоволство како гостин да го имаме Г-дин Сергеј Зафироски, основач и генерален менаџер на агенцијата за ...