Home » Tag Archives: креативни проекти

Tag Archives: креативни проекти

Cannes Lions ја започнува платформата The Work!

Меѓународниот фестивал на креативноста Cannes Lions го објави лансирањето на платформата The Work, нов дигитален ресурс кој има за цел на глобалната креативна комуникациска индустрија да и` обезбеди интелигентно решение потребно за подобро работење. The Work е уникатна дигитална платформа која нуди интуитивни начини за пребарување на повеќе од 200.000 ... Read More »

Њу Момент, Футура 2/2 и Публицис со свои креативни проекти на Golden Drum 2013

Како што претходно утрово објавивме, денеска во Порторож, Словенија, започна 20-тиот по ред фестивал на креативноста Golden Drum 2013. Фестивалот има свој натпреварувачки дел во повеќе различни категории, каде вкупно ова година се пријавени 1395 креативни проекти од 26 европски земји. Од Република Македонија има вкупно 27 пријавени проекти од ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365