Home » Tag Archives: маркетинг-менаџер

Tag Archives: маркетинг-менаџер

Sport M вработува Маркетинг менаџер

Sport M вработува МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР  Дали си ти следниот МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР во Sport M? Вештини и знаења кои треба да ги поседува секој оној кандидат кој сака да аплицира за оваа отворена работна позиција: – Минимум 2 години искуство во маркетинг – Познавање на Adobe Photoshop, Adobe Illustrator и Adobe InDesign – ... Read More »

Пивара Скопје вработува маркетинг-менаџер за безалкохолни пијалоци

ОГЛАС ЗА РАБОТА: МАРКЕТИНГ-МЕНАЏЕР ЗА БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛАЦИ / ПИВАРА СКОПЈЕ Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки. Што е тоа што бараме: Висока стручна подготовка ВСС Најмалку 5 години работно искуство во областа на маркетингот или најмалку 2 години искуство во FMCG-индустријата Мотивација за работа ... Read More »

Да се запознаеме со… Јасмина Масри

“Да се запознаеме со..“ е секција  на М365 во која нашите читатели ги запознаваме со нашите читатели. Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања промовираме професионалци кои знаме дека редовно си го читаат М365 и кои накратко ... Read More »

Маркетинг-менаџер е најбарана и најплатена професија во САД

Маркетинг менаџерите заедно со софтверски програмери и медицински сестри, ќе бидат најбарани професии во 2015 година во САД, се наведува во студијата на истражувачката компанија CareerBuilder, врз основа на понудата на пазарот на трудот.  Листата од 10 занимања, за кои се отвораат повеќе работни места отколку што има работна сила ... Read More »

Битолска млекарница наградена за најдобра општествено одговорна практика

Иницијативата „Европски систем за наградување на општествената одговорност на претпријатијата“ и’ додели на Битолската млекарница награда за најдобра општествена практика во категоријата големи компании. Оваа година прв пат македонски компании добија можност да ги претстават своите проекти во Брисел пред иницијативата поддржана од Европската комисија, откако Министерството за економија заедно со националното координативно тело ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365