Home » Tag Archives: Никола Бојков

Tag Archives: Никола Бојков

EmbedSocial лансираат нова платформа за Instagram “Stories”

Да расчистиме уште на почеток. Instagram почнува да владее во светот на друштвените мрежи. Како дел од Facebook, ни се чини дека водечката позиција наменски му е препуштена на Instagram каде брендовите се’ повеќе се преселуваат со цел да го задржат или зголемат органскиот обсег кој веќе е во пад на ... Read More »

Интервју со Никола Бојков, ко-основач и извршен директор на EmbedSocial и еден од говорниците на Самитот Македонија2025

Никола Бојков е ко-основач на компанијата EmbedSocial. Никола има 10 годишно искуство од областа на дигитален маркетинг и во развој на напредни маркетинг кампањи, апликации и решенија за големи клиенти во сегментот на интегрирање со најголемите социјални мрежи. Неговиот претходен стартап, агенцијата за дигитален маркетинг IM.MK, успеа да го добие ... Read More »

IM.MK стана Facebook маркетинг партнер

Facebook ја објави новата Facebook маркетинг партнер програма која ќе им овозможи на маркетерите, клиентите и брендовите да го најдат својот партнер врз основа на нивните специфични маркетинг и бизнис потреби. Една од компаниите која доби статус на Facebook маркетинг партнер е и македонската IM.MK. “Помеѓу 100-тината компании од целиот свет, ни претставува ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365