Home » Tag Archives: Нова Солушнс

Tag Archives: Нова Солушнс

Девет години Nova Solutions – интервју со извршниот директор Предраг Стојковски

Денешен гостин на Маркетинг365 е Г-дин Предраг Стојковски, извршен директор на дигиталната агенција Nova Solutions со седиште во Битола, која денеска прославува 9 години постоење. За нивните почетоци, создавањето на брендови во online светот како и придобивките и заканите кои ги носат светските интернет сервиси за домашниот пазар, прочитајте во ... Read More »

Агенцијата Nova Solutions од Битола доби награда од светскиот гигант Ericsson

Македонскиот тим „Farmarket“ го освои второто место за најдобра мобилна апликација доделена од светскиот бренд Ericsson. Наградата во Стокхолм, Шведска ја примија Игор Мишевски и Гордана Мишевска, сопственици на агенцијата „Nova Solutions” од Битола која ја изработи апликацијата „Farmarket”. Тимот „Farmarket“ го предводат претприемачот и иноваторот Мишевски и неговиот партнер, Александар ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365