Home » Tag Archives: нова услуга

Tag Archives: нова услуга

Француски интернет провајдер креираше веб страница достапна само кога сте офлајн

Bouyges Telecom го создаде овој 100% офлајн сајт како дел од промоцијата на својата нова 4G услуга Францускиот интернет провајдер Bouygues Telecom започна нова услуга “Гарантиран интернет”, која им овозможува пристап до интернет на нивните претплатници, дури и кога им падне мрежата, благодарение на нивните мобилни 4G хотспот рутери. Сепак, ... Read More »

Adobe со нова услуга ќе го поедностави креирањето на дисплеј рекламите за креативците

За дизајнерите, Adobe Advertising Cloud Creative го отстранува тој здодевен аспект на работата: креирање стотици верзии на она што во основа е иста реклама За многу корисници на интернет, еден од смртните непријатели по нивното корисничко искуство се банерите, така што не е изненадувачки бројот на оние кои се одлучуваат ... Read More »

Фејсбук кога ќе порасне сака да стане AliExpress

Пред 2 часа, Фејсбук испрати соопштение дека почнале да тестираат нов начин на кој корисниците на мрежата ќе може “да откриваат“ и “да купуваат“ производи директно на ФБ. Од компанијата велат дека решиле да тестираат ново “Buy“ копче кое ќе им помогне на бизнисите да генерираат продажби преку Фејсбук користејќи го News ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365