Home » Tag Archives: оглас за работа

Tag Archives: оглас за работа

Оглас за ангажирање на комуникациски експерт

Институт за демократија „Социетас Цивилис“ – Скопје (ИДСЦС) распишува оглас за Комуникациски офицер со целосно работно време (40 часа неделно) за период од 6 (шест) месеци со можност за продолжување. Заинтересираните кандидати треба да испратат своја кратка биографија (CV) на македонски јазик во ЕУ формат и мотивациско писмо на адресата: contact@idscs.org.mk, ... Read More »

Оглас за работа во Вип

Вип оператор објавува оглас за врaботување на Маркетинг аналитичар кој ќе биде дел од маркетинг тимот и ќе помогне во подоброто разбирање на пазарот и потрошувачите во насока на донесувањето на подобри одлуки. Огласот е отворен до 13.01.2019 Сите детали можат да се видат во продолжение: Read More »

Агенцијата Публицис објавува оглас за две работни позиции

Агенцијата Публицис, за својата канцеларија во Скопје, објавува оглас за две отворени работни позиции: Media Planner & Digital Media Executive Media Planner  Квалификации кои треба да ги поседува нашиот идеален кандидат се: Одлични аналитички, презентациски и преговарачки вештини Познавање на медиумскиот пазар, рекламните канали и трендовите во огласувањето Напредно познавање ... Read More »

Оглас за работа во Публицис

Маркетинг агенцијата Publicis One Македонија објавува оглас за вработување на Event менаџер. Сите заинтересирани кандидати се покануваат да ги испратат своите Професионални Биографии (CV-a) најдоцна до 15.08.2018 на следнава е-маил адреса: jobs@publicis.com.mk Read More »

ИАБ Македонија вработува технички секретар

Здружението за Интерактивно огласување ИАБ Македонија (www.IAB.mk) вработува технички секретар на определен период од 6 месеци со можност за продолжување на работниот ангажман. Работниот ангажман ќе биде со половина работно време (4 часа) од понеделник до петок. Основни задачи: Координација на тековни активности и подготовка на состаноци на телата и ... Read More »

Оглас за вработување во Вип

Вип објавува оглас за вработување на експерт за Дигитален маркетинг (Digital Marketing Expert), кој треба да биде ефективен комуникатор, способен да размислува креативно и иновативно и да биде запознаен со најновите трендови, технологии и методологии во дигиталниот маркетинг. Од експертот за дигитален маркетинг се очекува да идентификува и развива нови, ... Read More »

Агенцијата Division вработува

Маркетинг агенцијата Division од Скопје, го проширува својот тим со нов Дигитал маркетинг специјалист. Заинтересираните кандидати се покануваат да ги испратат своите CV-а на mail@division.mk. Крајниот рок за аплицирање е: 10 мај 2018 година. Read More »

Агенцијата ЕПП вработува Digital Designer

ЕПП Комјуникејшнс вработува еден Digital Designer со квалификации во следниве области: 1.Graphic Design и Advertising: Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe Acrobat DC / Pro Предност имаат кандидати со познавање на: (After Effects, 3DS Max) 2.Web Design: Adobe Animate (former Flash) HTML 5 CSS3 PHP Word Press (креирање и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365