Tag: онлајн пазар

Интервју со Милица Поповиќ: „Маркетинг експертите се жалат дека Facebook премалку се фокусира на автентично поврзување на брендовите и луѓето”

Денеска на Маркетинг365 имаме задоволство да поразговараме со Милица Поповиќ, Комуникациски експерт во PrPepper, дел од Bee Premium Group Србија. ...