Home » Tag Archives: работно место

Tag Archives: работно место

Предности кои милениумците ги донесуваат на работното место

Денес, многу луѓе на водечки позиции се загрижени за подготвеноста, сериозноста и посветеноста на генерацијата милениумци, односно луѓето родени помеѓу 1980 и 2000 година. Ова е важна тема за размислување, имајќи во предвид дека милениумците сочинуваат значаен и растечки процент од работната сила, а се проценува дека до 2025 година ... Read More »

Агенцијата Direct Media објавува оглас за две работни места

Direct Media е водечки медиски систем во регионот на Југоисточна Европа кој обезбедува комуникациски услуги, адвертајзинг и медиски услуги на голем број голем интернационални и локлани партнери. Канцеларијата во Скопје поради проширување на својот тим бара: Digital Media Manager Вештини и знаења кои кандидатот треба да ги поседува: Минимум 3 ... Read More »

Агенцијата “Маркет Висион“ вработува медиа планер

Маркет Висион ДООЕЛ Скопје вработува МЕДИА ПЛАНЕР Потребни квалификации и вештини – искуство во медиа планирање од минимум 3 години – одлично познавање на медиумскиот пазар во Македонија – одлично познавање на новите трендови во интернет огласувањето – искуство во работа со Arianna, Google AdWords и Microsoft Office – англиски ... Read More »

Media Plan објавува слободно работно место за позицијата МЕДИА ПЛАНЕР

Агенцијата Media Plan Скопје објавува Слободно работно место за позицијата МЕДИА ПЛАНЕР. Квалификации: Завршено високо образование или екстензивно искуство во областа од минимум 2 години; Познавање на Microsoft Office; Познавање на Англиски јазик. Одговорности: Изработка, развој и следење на медиа планови и медиа буџети за клиентите на агенцијата. Обработка на податоци што се користат ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365