Home » Tag Archives: телма

Tag Archives: телма

Петте најголеми телевизии во 2016-та оствариле приход од речиси 18 милиони евра

Петте најголеми комерцијални телевизии кои емитуваат програма на државно ниво преку оператор на дигитален терестријален мултиплекс (Сител, Канал5, Алсат, Алфа и Телма) во текот на 2016 година оствариле вкупни приходи од 1 101 074 585 денари или “преведено“ во евра – 17 903 651. Ова го покажува анализата на Маркетинг365 кој ... Read More »

Телма со црвен телефон почна кампања против “нарачани вести“ !

Атанас Кировски, директор на телевизија Телма и креативниот директор на агенцијата New Moment New Ideas, Душан Дракалски се автори на кампањата која уште на самиот старт, во текот на вчерашниот ден, предизивка огромен интерес помеѓу медиумите и корисниците на социјалните мрежи. Имено,почнувајќи од синоќа во вестите на Телма телевизија во ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365