Home » Tag Archives: фудбалски клуб

Tag Archives: фудбалски клуб

DC Comics со приговор за новиот јубилеен амблем на фудбалскиот клуб Валенсија

Американскиот издавач на стрипови DC Comics, познат по своите ликови Бетмен, Супермен, Вондер Вуман, Флеш и други, поднесе приговор против шпанскиот фудбалски клуб Валенсија поради новото лого на клубот. Имено, по повод 100-годишнината од основањето, фудбалскиот клуб Валенсија претстави нов амблем кој прикажува лилјак со отворени крилја во златно-црна боја. ... Read More »

Интер го слави 110 роденден со 110 приказни за своите играчи

Ова е навистина импресивен проект на агенцијата Алкеми На 9 март оваа година, италијанскиот фудбалски клуб Интер ќе наполни 110 години! За да го прослави овој роденден, во ноември минатата година клубот започна кампања „He110, this is Inter“, масовен проект во кој до нивната годишнина секојдневно се објавува по една ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365