Home » Tag Archives: хавас

Tag Archives: хавас

Хавас Медиа е избрана за глобална медиска агенција на Мишелин

Компанијата производител на автомобилски гуми, Мишелин (Michelin) ја избра агенцијата Хавас Медиа (Havas Media) за својата глобална медиска агенција. Договорот влезе во сила од јули 2017 година, а вредноста на рекламните буџети изнесува околу 100 милиони долари. Хавас Медиа ќе биде одговорна за сите активности поврзани со медиско купување и ... Read More »

Buzz Havas од Белград преминува во сопственост на Havas Worldwide

Глобалната маркетинг мрежа Havas Worldwide соопшти дека е “во завршна фаза“ со припојување на белградската маркетинг агенција Buzz Havas Worldwide Belgrade. Извршниот директор Janik Bolore соопшти дека новото проширување на мрежата јасно покажува дека агенцијата забрзано расте и најави дека неговата компанија која работи во повеќе од 80 земји ширум ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365