Home » Tag Archives: Carnex

Tag Archives: Carnex

Светски класици на домаќински начин

Еден од спонзорите и пријатели на неодамна одржаниот 52. Bitef (Белградски интернационален театарски фестивал) беше и компанијата Carnex, која сакаше да ги задоволи сите посетители и широката јавност со интересни активирации на социјалните мрежи за време на театарската церемонијата. Осмислувањето и реализацијата на овие активации беше задача на дигиталниот тим на ... Read More »

Лутата Кокошка ги запали социјалните мрежи

Во рамките на линијата на паштети Selection, Carnex презентираше нов вкус – пикантна кокошкина паштета, а McCann Белград стои зад вицкастата дигитална кампања која пали и жари на социјалните мрежи. Carnex Selection линијата на паштети им е веќе добро позната на потрошувачите, а со широката понуда на интересни вкусови успеа ... Read More »

Carnex: 60 години имаме одговор

Една од најпрепознатливите, најценетите и најуспешните компании во Србија, Carnex, го прославува својот 60-ти роденден, а McCann Белград беше задолжен за креирање на комуникацијата која ќе ја пренесе благодарноста на брендот на потрошувачите и ќе потсети на емоциите кои не` врзуваат за моментите на уживање во производите на Carnex. “Веќе ... Read More »

“Carnex – И секогаш сме заедно” – нова кампања на McCann Beograd

(РЕГИОН) – Некогаш под поимот ‘семејство’ ги подразбиравме нашите најблиски роднини. Денешното ‘семејство’ е значајно проширено. Тоа не се само оние што ни се во најблиско сродство, денес тоа се и пријателите, колегите, нашите куќни миленици… Семејството е нашата комфорт зона, она што додава вредност и смисла на животот, заедништвото, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365