Home » Tag Archives: Eyecon media

Tag Archives: Eyecon media

“Пелагонија“ – со нов дух и нов визуелен идентитет

Викендов во Преспа започна серијата на настани кои месецов ќе се случуваат низ Пелагонија во рамки на проектот „Откриј ја Пелагонија“. Целта на проектот е да се промовира Пелагонија како дестинација за авантуристички туризам. Во склоп на овој проект беше изработен и визулен идентитет на Пелагонија како дестинација за авантуристички ... Read More »

…Ангела Христовска (EYECON media )

Да се запознаеме со..“ е секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаеме дека редовно си го читаат М365 и кои накратко ќе ни пренесат што актуелно се случува во нивната компанија и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365