Home » Tag Archives: oglas za rabota

Tag Archives: oglas za rabota

Футура 2/2 вработува Office manager

Маркетинг агенцијата Futura 2/2, за својата канцеларија во Скопје објавува оглас за вработување на Office Manager. Сите заинтересирани се охрабруваат да ги испратат своите CV-a на: jobs@futura.net.mk Крајниот рок за аплицирање е 28-ми септември.   Read More »

Оглас за работа: Вип го проширува својот маркетинг тим

Вип објавува оглас за вработување на Специјалист за Дигитален маркетинг (Digital Marketing Specialist), кој треба да биде ефективен комуникатор, способен да размислува креативно и иновативно и да биде запознаен со најновите трендови, технологии и методологии во дигиталниот маркетинг. Од специјалистот за дигитален маркетинг се очекува да идентификува и развива нови, ... Read More »

Агенцијата Direct Media објавува оглас за две работни места

Direct Media е водечки медиски систем во регионот на Југоисточна Европа кој обезбедува комуникациски услуги, адвертајзинг и медиски услуги на голем број голем интернационални и локлани партнери. Канцеларијата во Скопје поради проширување на својот тим бара: Digital Media Manager Вештини и знаења кои кандидатот треба да ги поседува: Минимум 3 ... Read More »

KARIERA.mk – Македонска мрежа од над 700.000 луѓе

Денеска и официјално е лансиран KARIERA.mk – новиот македонски сервис за поврзување на компаниите со кандидатите за вработување кој произлезе како резултат на заедничката соработка помеѓу тимови со над 10 годишно искуство во HR и IT индустријата. KARIERA.mk ќе нуди преглед на актуелни огласи за работа во Македонија, достапни пракси, ... Read More »

Brand Union вработува Digital Account Manager

Brand Union една од водечките дигитални агенции во Република Македонија поради зголемен обем на работа го проширува својот тим и објавува оглас за вработување на Digital Account Manager. Огласот е отворен до Понеделник 27 јуни а сите заинтересирани треба своите CV-а да ги пратат на: contact@brandunion.mk Read More »

Т-Мобиле вработува Специјалист за дигитална комуникација

Т-Мобиле вработува Специјалист за дигитална комуникација Потребни услови за работното место Високо образование – Економски факултет- Маркетинг или останати факултети 3- 5 година соодветно работно искуство Активно познавање на англиски јазик  Искуство во  дигитално рекламирање, онлајн комуникација и активности  на социјалните медиуми; Одлично познавање на MS Office, Power point; Напредни ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365