Интервјуа

Ана Мирковиќ : “Социјалните медиуми ни даваат појасна и пореална слика за тоа колку е некој писмен, образован и информиран“

Aнa Мирковиќ, извршен директор на Институтот за дигитални комуникации (DCI), специјално за Маркетинг мрежа зборува за тоа како да се...

Read more
Page 20 of 22 1 19 20 21 22