Медиуми

Стапи на сила Изборниот законик, медиумите не смеат да објавуваат реклами финансирани од Буџетот на РМ и општините

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги извести медиумите дека од 10 ноември 2015 година, стапи на сила Законот...

Read more
Page 46 of 51 1 45 46 47 51