Медиуми

АААМУ констатираше различен однос кај медиумите при известувањето во првите 10 дена од предизборието

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, во Извештајот за медиумското претставување во првите десет дена по распишувањето на изборите,...

Read more
Page 47 of 55 1 46 47 48 55