Tag: Александра Дилевска

Александра Дилевска, извршен директор на Публицис и Василије Чорлука, креативен директор

Александра Дилевска и Василије Ќорлука од Кан : “Горди сме на нашиот исклучителен тим. Кан е само уште една потврда за нивниот светски квалитет“

Топ вест која одекна денеска од Кан, срцето на светската креативност каде деновиве се оддржува 63-тото издание на најголемиот светски ...

Директорката на Публицис Александра Дилевска одликувана со орденот на уметности и книжевност на Република Франција

Директорката на маркетинг  агенцијата Публицис груп, Александра Дилевска Симова е одликувана со престижниот орден,, Витез од Редот на уметности и ...