Tag: банери

“The Guardian“ стартуваше со нов модел за продажба на банери – врз основа на времето кога тие се видливи

“Гардијан“ (The Guardian) познатиот весник од Велика Британија, деновиве стартуваше со првата дигитална рекламна кампања базирана на пресметување на време ...