Home » Tag Archives: медиска ревизија

Tag Archives: медиска ревизија

Дојче Телеком започна медиска ревизија во Европа вредна 450 милиони евра

Дојче Телеком започна питч за своето работење за закуп на медиумите, вредно 450 милиони евра, а целата работа е дел од радикалната ревизија за поширока комуникациска стратегија на оваа компанија во Европа, пренесе британскиот магазин Campaign. Според изворите на магазинот, најголемата телеком компанија во Европа тврди дека обемот на оваа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365