Home » Tag Archives: Наташа Божиновска Миркова

Tag Archives: Наташа Божиновска Миркова

Зошто дигиталниот ПР треба да е составен дел од секоја дигитална стратегија?

Автор: Наташа Божиновска Миркова, директор на Represent Communications Скопје Дигиталниот ПР е една од оние ново-испреплетени изрази за кои сите зборуваат. Но, исто како темата “influencer marketing”, многу од нас не се премногу сигурни што всушност значи или како да се постигне успех користејќи го. Со дигиталниот ПР, сите ние ... Read More »

PR Voice: Наташа Божиновска Миркова (Represent Communications)

М365: Како ја оценувате 2018 за вашата ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? 2018 година беше плодна година за работа, исполнета со многу предизвици кои бараа мудрост и знаење. Можеме дефинитивно да ја оцениме како успешна, а најмногу ќе ја паметиме по тоа што со ... Read More »

Колумна на Наташа Божиновска Миркова: Правилата на Google алгоритмот

Автор: Наташа Божиновска Миркова, директор на Represent Communications Скопје Кога се навраќам назад на моите почетоци во светот на дигиталниот маркетинг на почетокот на 2005-тата година, се присетувам како вчера да беше, колку сите теми врзани за тоа како индексира алгоритмот на Google ми беа како непознат јазик со уште ... Read More »

Интервју со Наташа Божиновска Миркова и Јелена Микиќ од агенцијата Represent Communications

Неодамна во Скопје се отвори канцеларија на српската престижна ПР и Дигитал Маркетинг агенција „Represent Communications“ од Белград. Во улога на директорка е Наташа Божиновска Миркова, експерт за дигитален маркетинг и задолжена за развојот на бизнисот во Македонија. Јелена Микиќ, пак е регионален директор и е задолжена да ја следи ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365