Home » Tag Archives: нови вкусови

Tag Archives: нови вкусови

Смел дизајн инспириран од претстојната Ноќ на вештерките

Американската агенција Бригада создаде смели пакувања инспирирани од “најстрашниот” празник Агенцијата Бригада од САД и брендот на вотка SVEDKA се здружија со цел да претстават 14 вкусови на овај бренд на пазарот во САД, а едно од првите решенија настана од инспирацијата на претстојната Ноќ на вештерките. Според соопштението од ... Read More »

Diet Coke со нови ребрендирани пакувања и нови вкусови

Новото ребрендирање кое покрај новиот изглед носи и неколку нови овошни вкусови, има за цел ревитализирање на продажбата на Diet Coke и да се поврзе со младите потрошувачи Компанијата “Кока-Кола” направи уште еден чекор за оживување на слабата продажба на својот бренд Diet Coke во Северна Америка со ново, по ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365