Tag: огласувач на годината

Доделени награди на последниот ден од Cannes Lions – прогласени најкреативните агенции, агенциски мрежи и брендови за 2023 година!

На последната вечер од Меѓународниот фестивал на креативноста Cannes Lions, во петокот беа доделени наградите во преостанатите четири натпреварувачки категории: ...