Home » Tag Archives: Brand Union

Tag Archives: Brand Union

Влези во светот на Лашко

Кога знаеш како, секој твој потег е приказна Во најновата кампања на Лашко Македонија, ја дознаваме приказната на Лашко човекот – типичниот конзумент на познатото Словенечко пиво достапно во Македонија благодарение на Пивара Скопје. Кампањата е развиена врз основа на концептот „знаеш како“, карактеристика која ги врзува сите љубители на ... Read More »

Неформално-формално со Ива Дујак. За сите што не ја знаат лично, а би сакале

Ни беше задоволство да си помуабетиме со Ива, која е дел од тимот на Brand Union и го менаџира секторот за дигитални операции. Заедно со девојките од Skopje Casual, веќе 5 години споделуваат модни инспирации, соработки со интернационални брендови и се меѓу пионерите за модно блогирање во Македонија. Но, Ива ... Read More »

Стоби Флипс стикери за Viber

Витаминка Прилеп, заедно со маркетинг-агенциите Division и Brand Union ја продолжува двеодоливата приказна за Стоби и Чоко Стоби Флипс. Знаејќи ја популарноста на платформата за комуникација во нашата држава и начинот на кој најчесто комуницираат помладите генерации, беа креирани 29 супер забавни и интересни вајбер-стикери, кои служат како супер замена ... Read More »

Маркетинг агенцијата Brand Union стана Google Partner

Македонската маркетинг агенција „Brand Union“ од денес е официјален Google Partner. Brand Union стана дел од одбраното друштво на Google Партнери исполнувајќи ги критериумите за стручност, знаење и покажани долгорочни резултати за своите клиенти со што се најде на листата на Google Партнери: http://bit.ly/BrandUnion_GooglePartners Google Partners е програма за маркетинг ... Read More »

Brand Union вработува Digital Account Manager

Brand Union една од водечките дигитални агенции во Република Македонија поради зголемен обем на работа го проширува својот тим и објавува оглас за вработување на Digital Account Manager. Огласот е отворен до Понеделник 27 јуни а сите заинтересирани треба своите CV-а да ги пратат на: contact@brandunion.mk Read More »

Вработи се со “Идеја. Концепт. Дизајн.“

“Идеја. Концепт. Дизајн.“ е повеќедневна работилница, наменета за млади графички дизајнери и креативци, на која ќе се разработуваат концепти и дизајни наменети за онлајн маркетинг комуникација на зададен клиент и проект, организирана од дигиталната агенција Brand Union. Најуспешните двајца креативци ќе добијат понуда за вработување[*] во Brand Union, започнувајќи од 1.02.2016 година. ... Read More »

Brand Union вработува Community Manager

Brand Union, дигиталната агенција специјализирана за social media маркетинг објави оглас за работа со кој ги поканува сите “интернет фанатици“ кои секојдневно ги користат социјалните мрежи да се пријават за работната позиција Community manager. Сите заинтересирани своите CV-a треба да ги испратат на contact@brandunion.mk Read More »

Топ три македонски агенции кои стојат позади фан страните на брендовите во Македонија

Трендот за алоцирање на раководењето со профилите на социјалните медиуми на големо веќе е присутен меѓу македонските компании. Маркетинг и ПР агенциите од земјава речиси без исклучок во својот “каталог“ ја вклучија и оваа услуга. На пазарот “прсти вмешаа“ и еден куп други “компании“ кои почуствуваа дека можат да одговорат ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365