Tag: l`oreal

L’Oréal ги поттикнува минувачите да ги искинат овие постери што ги обвинуваат жртвите на улично вознемирување

За жал, според некои истражувања, дури 80% од канадските жени пријавиле дека доживеале улично вознемирување. Притоа, додека несоодветните коментари се ...