Home » Tag Archives: Nova Solutions

Tag Archives: Nova Solutions

Колумна на Предраг Стојковски: Facebook explore feed –подобро корисничко искуство или дополнителен извор на пари?

Со Борис се познаваме повеќе од 5 години и за цел тој период постојано му ветувам дека ќе му испратам неколку текстови и колумни, а се остана на текстот по повод  9 години на Нова Солутионс и уште еден сличен текст.  Но благодарејќи на Facebook тоа денеска конечно се смени, а ... Read More »

“ИВМ-Индустрија за Млеко Велковски“ со комплетна амбалажа дизајнирана од агенцијата Nova Solutions

Последниот проект на агенцијата Nova Solutions опфати целосен дизајн на етикети за производите на новата млекара во Битола – ИМВ-Индустрија за Млеко Велковски. Во првата фаза ќе се произведува бело кравјо сирење, биено сирење, кравји кашкавал и изварка (урда). Сите производи се произведени  од 100% природно млеко, според традиционална рецептура ... Read More »

Девет години Nova Solutions – интервју со извршниот директор Предраг Стојковски

Денешен гостин на Маркетинг365 е Г-дин Предраг Стојковски, извршен директор на дигиталната агенција Nova Solutions со седиште во Битола, која денеска прославува 9 години постоење. За нивните почетоци, создавањето на брендови во online светот како и придобивките и заканите кои ги носат светските интернет сервиси за домашниот пазар, прочитајте во ... Read More »

Добијте гратис лого, веб сајт и кампања од агенцијата Nova Solutions

По повод 8 години од почетокот на работењето, интернет маркетинг компанија Nova Solutions од Битола, ќе награди три микро и почетни компании со свои про-боно услуги. Микро бизнисите и стартапите кои што немаат свое лого, веб сајт или немаат активна кампања на социјалните медиуми, можат да ја пријават својата компанија и ... Read More »

Био Комерц со редизајн на целата производна линија

Последниот проект на агенцијата Nova Solutions опфати целосен редизајн на амбалажите од производната линија на Био Комерц. Се работи за интегрални производи кој што не содржат дополнителни адитиви и конзерванси и се направени според традиционална рецептура. Освен високиот квалитет, секако друг исклучително важен фактор за производите е истите да бидат ... Read More »

Агенцијата Nova Solutions од Битола доби награда од светскиот гигант Ericsson

Македонскиот тим „Farmarket“ го освои второто место за најдобра мобилна апликација доделена од светскиот бренд Ericsson. Наградата во Стокхолм, Шведска ја примија Игор Мишевски и Гордана Мишевска, сопственици на агенцијата „Nova Solutions” од Битола која ја изработи апликацијата „Farmarket”. Тимот „Farmarket“ го предводат претприемачот и иноваторот Мишевски и неговиот партнер, Александар ... Read More »

Интервју со Игор Мишевски – извршен директор на Nova Solutions

Игор Мишевски - Nova Solutions интервју Маркетинг365

Празнично, на мое големо задоволство, како гостин на Маркетинг365 денеска го имаме Игор Мишевски, сопственик и извршен директор на Nova Solutions, една од водечките македонски агенции за интернет маркетинг и менаџирање со социјални медиуми. Повеќе за неговата работа, трендовите во развојот на социјалните мрежи, како и неговото видување за случувањата ... Read More »

Топ три македонски агенции кои стојат позади фан страните на брендовите во Македонија

Трендот за алоцирање на раководењето со профилите на социјалните медиуми на големо веќе е присутен меѓу македонските компании. Маркетинг и ПР агенциите од земјава речиси без исклучок во својот “каталог“ ја вклучија и оваа услуга. На пазарот “прсти вмешаа“ и еден куп други “компании“ кои почуствуваа дека можат да одговорат ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365