Креативен импулс

Пивара Скопје го отстапи својот медиумски простор и продукциски буџет на младите креативци чии приказни инспирираат

Средствата за продукција на нов рекламен спот, како и медиумскиот простор за промоција на Скопско Smooth, Пивара ги пренасочи кон...

Read more
Page 213 of 242 1 212 213 214 242