Креативен импулс

Апликацијата за виртуелна реалност на Форд (VR App) Ви овозможува да го доживеете животот како возач на тркачки автомобил

Конечно, виртуелната реалност дава нова смисла на авто брендовите, со тоа што подобро ги прикажува карактеристиките на автомобилите кога возачот...

Read more

Oваа реклама за Олимпијадата се фокусира на неуспесите, не на славата на Олимписките Игри

“Мизеријата ја раѓа брилијантноста, вели Канадскиот Sports Chek.” Видовме мноштво реклами за Олимпијадата кои беа фокусирани на победите и славата на...

Read more
Page 214 of 233 1 213 214 215 233