Home » Tag Archives: Медиуми (page 6)

Tag Archives: Медиуми

Промовирана е истражувачка едиција во областа на медиумите и комуникациите

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста ја претстави новата истражувачка едиција „Res Public“ и ги додели првите дипломи за завршени додипломски студии. „Res Public“ е заедничка едиција на Високата школа со научниот Институт за комуникациски студии, што го основаше за развивање на истражувања и постдипломски студии во областа на комуникациите ... Read More »

Интервју со Илина Наумовска: “ПР секторот треба да поработи на својот ПР“

Почитувани читатели, целта на овој блог беше и е “да се поттикне и афирмира дебатата во просторот на маркетинг и ПР секторот во Р.Македонија“. Па оттаму и огромно задоволство ми е што за денешниов напис имам можност да Ви споделам размислувања на еден одличен соговорник во ова мое прво интервју на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365