Home » Tag Archives: Сингапур

Tag Archives: Сингапур

Сингапур има најбрз интернет на светот, Македонија е на 59 место

Најбрз интернет на светот има Сингапур, а најбавен во Јемен, a Македонија е на 59 место на листста од 189 земји опфатени во најновото истражување Во Македонија, со просечна брзина од 7,34 mbps треба 2 часа, 19 минути и 28 секунди за да се „симне“ филм во Full HD, додека ... Read More »

IKEA со одлична реклама во пресрет на Ноќта на вештерките

Култниот хорор филм “The Shining“ на режисерот Стенли Кјубрик, во кој Џек Николсон ја одигра една од неговите најблескави и најзабележителни улоги е инспирација за најновата реклама на ИКЕА Сингапур во пресрет на Ноќта на Вештерките која се оддбележува на 31 октомври. Во рекламата е искористена култната сцена во која малечкиот Дени ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365