Tag: среќа

Адвертајзинг агенција ги охрабрува луѓето да се откажат од Фејсбук на 99 дена

Холандската адвертајзинг агенција Just, како одговор на неодамнешното контроверзно истражување кое “скришум“ беше изведено од Фејсбук, промовираше иницијатива со која ги охрабрува ...