Skopje-kreativa-BANER
  • Да се запознаеме со Маја Богдановска, маркетинг асистент во Euro BPO
  • Интервју со Виктор Петков, генерален менаџер на ”ВИПРО”
  • Мартина Димовска: Бидете постојани во она што го работите !
  • Да се запознаеме со… Јасмина Масри
  • .. Јована Макеларска Поповски (Макпримат)
  • …Ангела Христовска (EYECON media )
  • ..Цветанка Христовска (Tinex)
  • Васко Русевски (Натусана)
  • Ања Славковиќ (АД Европа)
Marketing365 Marketing365 Marketing365